Workshop Martin Hogeboom

Martin aan het werk

Vandaag een leuke middag gehad bij Cameratools in Apeldoorn. Martin Hogeboom, een specialist in locatie fotografie / strobist kunde, gaf een workshop. Het werken op locatie met bestaand licht en een toevoeging van flitslicht stond centraal. De groep bestond uit 11 leuke mensen. Lekker klein en erg gezellig. Martin heeft ons mee genomen door zijn werk als fotograaf. Heeft uitleg gegeven over zijn materialen, maar ook een professional gebruikt nog veel karton en plakband. Daarna de verhalen achter de foto’s die hij gemaakt heeft. Het gene wat ik juist erg leuk vond, het waarom en op welke wijze hij bepaalde technieken heeft gebruikt. Met name het gebruik van kleuren filters bied erg veel mogelijkheden. Gelijk maar een setje gekocht! Erg leuk. betekend wel dat ik weer veel heb om te oefenen. Deze middag was zeker voor herhaling vatbaar!

2 thoughts on “Workshop Martin Hogeboom

  1. Het was inderdaad een geweldig leuke middag! Praktische tips, mooie verhalen. En zo mooi dat zo’n goede fotograaf er niet moeilijk over doet om te vertellen hoe hij werkt.
    En Judith: ik neem aan dat je fotomodellencarrière nu een enorme boost heeft gekregen na de foto’s van Martin Hogeboom?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s