Op Locatie met de vakopleiding

Op zaterdag 26 maart wederom een dag op de fotovakschool. Portretten is het onderwerp. Echter deze keer niet in de een donkere studio vol met flitsende flitser, maar een buitenlocatie. Onze docent Mich Buschman (http://www.michbuschman.nl) had twee locatie’s waar we onze gang konden gaan. Als groep hadden we modellen, setting, kleding en materiaal geregeld voor deze shoot. De locatie was het stoomtrein station in Beekbergen, Matthias vond het jaren 50 stijl erg passen in deze setting. Modellen, visagie, kleding en apparatuur werden in de diverse auto’s geladen en op naar de eerste locatie.

Als snel was ik onder de indruk van deze locatie, mooie grote stoomlocomotieven, een geheel in oude stijl stadion met perrons en wagons. Hmm heerlijk. Iedereen had wel een idee of een concept om uit te werken. Samen Chris (www.schultschultz.nl), Pascal, Laura en model Ymke aan de slag gegaan. Chris heeft mooie serie’s met modellen met gasmaskers in urban omgevingen. Niet echt mijn comfort zone maar wel super gaaf om in deze setting te fotograferen. Mich gaf iedereen daar waar nodig tips en truuks. Zijn grote technische kennis over apparatuur en ervaring kwam goed van pas.

De lunch was verzorgt door Mich in zijn studio. Erg goed geregeld. leuk om ook eens bij iemand in zijn studio te kijken!  De tweede locatie was de kasteel tuin in Staverden. Mooi aangelegde tuin met veel symmetrie, een totaal andere locatie. Een heerlijke dag, met veel diversiteit, in locatie maar ook elkaars werkwijze!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s