About

Photography is a big scrapbook of your life!

Deze blog geeft een beeld van mijn ontdekkings reis door de wereld die fotografie heet. Veel nieuwe dingen leer ik tijdens mijn studie aan de Vakopleiding op de fotovakschool, maar ook hier op het internet. Ik probeer met deze  blog een soort dag boek van mijn ontdekkings reis te geven.

Maar allereerst wie ben ik? Mijn naam is Arjan Bruinstroop ( 1977) ik werk als projectleider op de afdeling Logistiek en Techniek van de Regionale Brandweer Hollands-Midden. Een van mijn taken is het kopen van brandweer auto’s en het zorgen voor het onderhoud en beheer.

Een groot gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan fotografie, dwalingen over het internet en mijn studie aan de fotovakschool. Ik volg sinds september 2009 de vakopleiding fotografie aan de fotovakschool in Apeldoorn. Hiervoor heb ik de basis opleiding afgerond ook aan de fotovakschool in Apeldoorn. Ik maak gebruik van een Canon 5D met 24-70 2,8 L en 70-200 2,8 L IS.  Tevens een 550 EX en 580 EXII flitsers en een setje pocket wizards mini en flex in mijn lowepro fototas. Ik zie de fotovakschool en het uitvoeren van de huiswerk opdrachten als een grote speeltuin, een mooie mogelijkheid om te ontdekken wat ik nu echt wil met fotografie. Onlangs kreeg ik het advies ga de diepte in met je fotografie, ga ik zeker doen alleen nu zoek ik nog de juiste diepte.

Veel plezier op mijn blog, voor vragen en opmerkingen kan je mailen naar arjan.bruinstroop (apestaartje)me.com

One thought on “About

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s